Doamne și așternuturi de poveste, este un nou proiect marca Martinesco, care are drept scop să vă aducă mai aproape de de calitatea așternuturilor, văzute prin prisma clienților care deja le-au încercat și s-au convins pe propria piele de comoditatea și eleganța acestora. Vă invităm să o cunoașteți pe Elisabet Sasu, una dintre clientele fidele Martinesco care ne-a primit în „culisele” casei sale, povestindu-ne despre experiența trăită și modul în care așternuturile i-au schimbat calitatea somnului, dar și aspectul dormitorului. Micile detalii descriu de fapt personalitatea și modul nostru de a fi, grația, discreția și subtilitatea unei femeie pornește de la modul ei de ași transforma casa în oaza sa de liniște și reîncărcare a bateriilor. După o ședință foto creativă și productivă, Elisabeta ne-a explicat cum expresia ,,Cum îți așterni așa dormi” se pliază cu exactitate în propria sa viață.

-Un somn calitativ este atunci când…?

Mă trezesc cu o față netedă și luminoasă, primele ,,simptome,, ale odihnei calitative.

-Suntem mame, soţii, femei de afaceri, prietene şi lista continuă. Şi totuşi este atât de esenţial să avem acel timp doar pentru noi. Cum ar arăta o zi în care aţi face doar tot ce vă place?

Ziua perfectă pentru mine este atunci când o petrec în sânul familiei și alături de prieteni. Ne place să râdem să spunem glume, iar mie îmi place  să-i răsfăț cu bucate delicioase.

Credeţi că un somn linşititor ne poate face mai productivi şi mai pozitivi?

Absolut. De mică am fost ghidată de câteva zicale care mi-au ramas  și acum în minte, sunt ca o moștenire frumoasă de la  mama care-mi spunea mereu : ,,Cum îți așterni așa dormi”, ,,Nu întinde plapuma mai mult decât te țin picioarele”, iar aceste expresii mi-au insuflat să-mi doresc de mic copil o  viață

stabilă și confortabilă. Calitatea începe de oriunde, iar eu  mi-am propus  să pornesc de aici,  din așternuturi pentru a mă putea trezi cu  forțe și energie pentru o nouă zi.

 

Specialiştii susţin că un factor important al unui somn calitativ o reprezintă calitatea aşternuturilor. S-au confirmat aceste afirmaţii după ce aţi optat pentru aşternuturi de la Martinesco?

Sunt foarte selectivă în ceea ce privește momentul meu de liniște si intimitate și consider că așternuturile de calitate sunt un lux necesar. De multe ori făceam eforturi sa investesc mai mult decât îmi puteam permite deoarece realizam că de calitatea somnului meu depinde  parcursul dezvoltării mele. În afara de senzația plăcută pe care o conferă așternuturile de la Martinesco, mai ador și  personalitatea discretă a aspectului. Acest lucru îmi permite să-i dau propria personalitate.

Am auzit cu siguranţă cu toţii despre iubiri la prima vedere. Dacă am raporta această expresie la aşternuturi, a fost dragoste la primul somn?

A fost dragoste la prima atingere. Cuvintele sunt în plus.

Aţi recomanda la rândul dvs așternuturile Martinesco prietenilor și cunoștințelor dvs? De ce?

Se spune că oamenilor dragi trebuie să le dorești aceleași lucruri pe care ți le-ai dori și ție.  Eu deja am recomandat așternuturile Martinesco. Pentru ca îmi doresc ca cei dragi mie să traiască în ciclu repetat  aceeși experiență placută pe care am simțit-o și eu.

Dacă aţi putea aduce mirosul unui anotimp în pat? Care ar fi şi de ce?

Anotimpul meu preferat este toamna. Ador mirosul de frunze uscate și umede combinat cu aerul proaspăt și ușor racoros.  Îmi permite luxul de a sta acasă, de a-mi trage liniile și stabili bilanțurile  și  de a contempla la tot ce am realizat sau nu în timpul anului.

Vă mulțumim