Continuați frazele:

– Un somn calitativ este important pentru că:

De asta depinde succesul zilei de mâine și starea de echilibru din viețile noastre.

– Dorm bine atunci când:

Așternutul este gingaș cu pielea, curat și confortabil.

–  Un așternut bun este ca:

O mângâiere.

–  Primul gând pe care-l am după un somn liniștitor este:

Ce frumoasă-i viața!

–  Ce factori stau la baza unui somn profund și liniștitor?

Confortul saltelei și calitatea așternuturilor sunt esențiale pentru un somn ,,ca la carte”. Patul este locul unde ne adormim grijile și obosela de peste zi, de asta trebuie să ne asigurăm că facem tot ce este necesar pentru a ne asigura un somn calm care să ne încarce bateriile.

– Sunteti designer, deci cred ca puneți accent pe aspectul estetic al lucrurilor, cum arata în viziunea dvs un asternut calitativ?

Pun preț pe aspectul vizual, dar și senzorial al unui așternut. Îl identific astfel după un touch delicat și prietenos cu pielea, dar și după felul în care îmi umple dormitorul cu lumină și îi dă un aspect elegant și simplu în același timp. Personal optez după așternuturile albe sau în culori pastelate, deoarece îmi dau senzația de pace și curățenie.

–  Suntem mame, soţii, femei de afaceri, prietene şi lista continuă. Şi totuşi este atât de esenţial să avem acel timp doar pentru noi. Cum ar arăta o zi în care aţi face doar tot ce vă place?

În primul rând aș uita de ora tradițională de trezit și m-aș bucura să lenevesc mai mult în pat. Ar urma un tratament la Spa, o oră de bazin, neapărat aș trece și pe la terenul de tenis. Aș încheia ziua într-o sală de spectacol ca să râmân cu o imagine spirituală frumoasă în suflet și pe retină.

–  Se spune că dormim mai mult de un sfert din viaţă. Credeţi că merită să investim în cearşafuri de calitate?

Un somn bun ne face mai productivi și mai pozitivi. Nu doar că trebuie să investim în așternuturi, dar mai trebuie să fim și foarte atenți atunci când le alegem. Mulți oameni au tendința să achiziționeze lenjeria de pat după culori și prețuri scăzute și uită că a cumpăra mai ieftin nu înseamnă neapărat a ne salva bugetul. Un așternut de proastă calitate se va deteriora rapid și va trebui să-l înlocuim mai repede cu un altul. De asta trebuie să optăm pentru țesărturi naturale de bumbac sau mătase, deoarece acestea ne alintă pielea într-un mod deosebit și ne dă acea stare de bine pe care o merităm.

– Ce ne puteți spune despre așternuturile Martinesco, pentru ce le-ați recomanda?

Am auzit doar cuvinte de laudă despre acest brand de la prietenii mei și abia aștept să le încerc și integrez în modul meu de viață. Le apreciez anume pentru faptul că îndeplinesc cerințele pe care le caut eu pentru confortul dormitorului meu.

Vă mulțumim!