Pe cuvânt de gentleman: Somn Ușor.

– Câte ore dedici de regulă somnului?

Dorm foarte mult, nu aș putea zice că am un număr fix de ore, dar este esențíal să mă trezesc odihnit.

– Dacă te-ai trezi oriunde în lumea asta ce țară ai alege?

În Noua Zeelandă, îmi place mult simplitatea și curățenia de acolo.

– Cel mai bun somn din viața ta a fost când?

M-am întors de la proiectul televizat Ferma. Cred că am fost cel mai fericit când după o perioadă de trei luni am putut să dorm în patul meu confortabil cu așternuturi curate, departe de paie și gândaci.

– Ești de acord că în spatele fiecărui bărbat puternic se află un somn profund și relaxant. De ce factori depinde calitatea odihnei tale?

Sunt fan somn deci pentru mine este esențial să fie unul de bună calitate. Cred că sunt îndrăgostit de somn încă de mic. Îmi povestea mama că asta era ocupația mea preferată. Mă puneam la somn la ora opt seara și mă trezeam la opt dimineața. Această pasiune o am și acum, iar pentru a mă bucura cu adevărat de somn trebuie să am în primul rând o saltea confortabilă, iar așternuturile să fie prietenoase cu pielea și să miroase ca o zi de iarnă rece. Înainte de somn las geamurile deschise pentru ca aerul proaspăt și rece să intre în dormitor, iar așternuturile să fie răcoroase.

– Cum este afectată vs îmbunătățită ziua ta în dependență de felul în care ai dormi?

Să spune că nu sunt morocănos dacă nu am dormit prea mult. Totuși sunt mult mai activ și dau un randament mai bun dacă mi-am luat porția necesară de odihnă.

– Ce înseamnă pentru tine o zi productivă?

Sunt un perfecționist, deci nu cred că o să pot spune niciodată că am avut o zi productivă în totalitate. Totuși tind spre asta.

– Descrie-ne cum ar arăta o seară perfectă în viziunea ta?

Aer curat în dormitor, așternuturi primitoare, urmat de un somn profund.

– Ai un obicei fără de care nu poți să-ți începi programul de lucru? Care ar fi acela?

Nu-mi pot începe ziua fără cafea(cola în cazul meu) și micul dejun. După, nebunia poate începe!

– Se zice că bărbații sunt foarte meticuloși. La ce detalii ești atent atunci când optezi în favoarea unui așternut?

Ca mulți bărbați de altfel impactul vizual este cel care are ultimul cuvânt atunci când optez pentru un așternut. Recunosc că nu sunt un elev exemplar când vine vorba de făcut patul, dar are grija menajera mea. Îmi place ca așternuturile pe care le am să facă din dormitor colțul meu de relaxare. Să intru acolo și să simt că sunt acasă.

– Un  înțelept spunea: Nu sunt atât de bogat ca să-mi cumpăr lucruri ieftine. Ce părere ai despre investițiile în așternuturi de calitate?

Absolut. Investesc în lucruri care să mă facă să mă fimt bine. Nu vreau să-mi iau așternuturi care să arate deplorabil după trei spălări. Îmi doresc ceva care să mă țină și să-mi asigure comoditatea și odihna de care am nevoie.

 – Cine ți-a recomandat brandul Martinesco și de ce ai decis să optezi pentru ele?

Mi le-a recomandat o bună prietenă și după ce au ajuns la mine primul set, am mai achizționat încă două. Sunt geniale, m-am simțit că dorm ca pe un norișor (zâmbește). Efectiv mi s-au mulat pe piele și au fost foarte plăcute la atingere. Un adevărat spectacol.

– Le-ai recomanda la rândul tău și altora aceste așternuturi? De ce?

Le recomand cu toată inima pentru că-mi place să recomand lucruri bune de care sunt sigur și pe care le-am încercat.

 – Dacă ai putea asocia așternuturile Martinesco cu o mașină de lux, care ar fi și de ce?

Cu Bugatti Veyron. Așternuturile ca și mașina, te fac să te simți cel mai răsfățat om din lume!