– Diana, ca actriță inspirația este un element cheie în rolurile tale. Care sunt factorii care te fac să fii mai creativă și mai productivă?
D.D – Depinde foarte mult de rolurile pe care le interpretez si de trairile si emotiile pe care trebuie sa le transmit! In anumite situatii sa fiu odihnita e cel mai important lucru, alteori oboseala sau chiar starea de melancolie ajuta foarte mult in anumite secvente (de sufeinta, plans, durere). Cu toate astea creativitatea mea porneste din suflet, din inima. Cu cat sunt mai fericita, mai impacata, mai linistita si mai multumita cu atat sunt mai creativa!

-Ai un program încărcat cum reușești să armonizezi viața profesională cu cea personală?
D.D.  – Am invatat de-a lungul timpului ca trebuie sa existe un echilibru in tot ceea ce facem. Asa ca mereu imi fac timp suficient si pentru viata personala, pentru ca, la urma urmei, viata personala este cea care are trebui sa ne aduca cea mai multa fericire si implinire.

– Dacă ar fi să faci un mic calcul matematic, câte ore le acorzi somnului?
D.D. – Nu atatea cate ar trebui. Am perioade cand dorm foarte mult, chiar si 11 ore si perioade cand dorm si doar 4 ore pe noapte.

-Și dacă tot vorbeam de creativitate, cu ce ai asocia un somn bun și de ce?
D.D. – Somn bun…hmm… un pat mare si calduros, asternuturi din bumbac egiptean (neaparat alb) si bratele iubitului meu, cu ele in jurul meu dorm cel mai bine. Sau… as putea asocia un somn bun cu o vacanta intr-un bungalow pe apa… 😜

– Dacă ai avea șansă de a petrece o zi întreagă în pat, citind, ce cărți ai alege?
D.D. – As reciti cu bucurie oricand “Panza de paianjen” de Cella Serghi saaaau, ceva mai noi, “Oamenii fericiti citesc si beau cafea” de Agnes Martin-Lugand.

-La capitolul așternuturi, cât de importante sunt acestea pentru tine și în funcție de ce criterii le alegi?
D.D. – Sunt foarte importante si conteaza foarte mult pentru mine. Ador asternuturile albe si imi plac materialele naturale. Bumbacul egiptean se regaseste in pese 90% din asternuturile pe care le am, si da, 98% sunt albe! 🙂 Este foarte important ca materialele sa fie de calitate, altfel ma irit pe fata, imediat!

-Descrie printr-un cuvânt starea de spirit pe care o ai după o noapte odihnitoare?
D.D. – Vacanta. 🙂

-Cum ai descrie experiența așternuturilor Martinesco? De ce ai optat pentru acestea?
D.D. – Pentru ca imi plac foarte mult materialele si pentru ca sunt si pe marimea patului nostru, care este mare rau! Dar sa dormi in astfel de asternuturi e ca si cum ai fi in vacanta intr-un hotel super luxos! 😁

-Ai recomanda acest brand prietenilor sau familiei? Care ar fi primul argument care i-ar convinge să opteze pentru aceste așternuturi?
D.D. – L-am recomandat deja: Egiptian Cotton e toata explicatia pe care trebuie sa le-o dau! 🙂