Comanda de la Martinesco.ro
Puteti face o comanda prin clik pe poza, apoi completare formular comanda, sau telefonic. Dupa comanda, veti primi o confirmare a comenzii a disponibilitatii in stoc a produselor si factura proforma in care veti avea detaliat produsele comandate si datele personale.

Pachetele sunt expediate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la primirea comenzii (pentru comenzile cu plată ramburs) sau de la primirea confirmării plăţii (pentru cele cu plată în bancă).

Comenzile sunt expediate cu curierul, iar durata expedierii e de 1-3 zile.

Comenzile sunt confirmare telefonic, in imposibilitatea confirmarii telefonice sau in scris la termenul de 3 zile ne rezervam dreptul de a anula comanda. Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactati imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum sunt ele scrise.

Acceptarea unei comenzi din partea noastra are loc in momentul in care printr-un e-mail sunteti anuntat ca firma de curierat a preluat coletul.

Refuzarea unei comenzi
Pentru refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului.
Vom putea refuza comanda dumneavoastra daca:

– nu avem pe stoc produsul comandat
– comanda nu a fost confirmata in termen de 3 zile
– plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii prin transfer bancar.
– a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului
– nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc)

Conditii de returnare
Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi . Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Clientii Martinesco.ro pot returna produsele cumparate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Martinesco.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN PREALABIL. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

Folosirea oricarui alt curier decat cel care a fost folosit pentru expedierea initiala a produselor implica acceptarea cheltuielilor de retur de catre dumneavoastra.

„Clienti” sau „consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.